2010. június 29., kedd

Akita Neru

2007. novmber 1-jén adták ki. Neru Haku mellett a másik legnépszerűbb fanmade karakter. Neve egy szójáték, ami ezt jelenti: "Feladom, megyek aludni!". Neru egy Boukaloid, ami szó szerint "Tűzgátló-loid"-ot jelent. A hangjának forrása Miku és Rin hangja, bár vagy olyan "kisfiús Mikusan", vagy "érettebb Rinesen" használják [szerintem az utóbbi jobb]. Őt Smith Hioka hozta léttre, azóta a Crypton által hivatalosan is elismert Vocaloid2 karakter. Neru 38 kiló, 150 centi, és 17 éves. Húgát Narunak, öccsét Neronak hívják. Kedvenc tárgyai a katana, a sárga telefonja [motorla V3x], de még szereti a ruhákat, telefonálni, a lustaságot, lazulni, és Lent, de a kristályoktól és az ásványoktól irtózik.

Ő Miku barántője, egyben riválisa, Rint utálja, de Lent titokban szereti. Neru egy sznob, ravasz gazember, sokszor anti-hősként ábrázolkák, főleg Mikuval szemben. Sokszor azt mondják, hogy féltékeny rá a hírneve miatt.

Akita Naru
Neru húga, aki imádja nővérét és mindig keresztbe akar tenni Mikunak és Rinnek. Neve jelentése: "Én már meguntam". 16 éves, 142 centi, kedvenc tárgya a napszemüveg. Kiru szövetségese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése