2010. június 29., kedd

Yowane Haku & Honne Dell

Yowane Haku
Íme az első számú Voyakiloid, a tagadhatatlanul legismertebb fanmade karakter. Haku hangjának forrása Meiko és Miku, azonban a kívánt "érettebb Miku" helyett egy "depressziós Miku" sikerült, de így is nagy népszerűségnek örvend, főleg külseje miatt. De először a Nico Nico felhasználói uncsinak találták, de mára megszerették. Azóta a Crypton által hivatalosan is elismert karakter. Neve jelenthet "fehér trollt" és "negatív gondolatot" is. Meiko ívó pajtása, férfi alteregója Dell Hone. Eddig csak két saját daláról tudunk, ez pedig az Aku no Monogatari dalok egyik része, a Shiro no Musume, és a Tsumanne.

Haku sokszor depis, csendes, bőgőmasina, kedvenc itala a szaké, amit szorgalmasan kortyolgat, imádja a bluest és a balladákat. Ezáltal kedvenc tárgya a szaké, de még szeret inni is és az alteregóját - igaz, sok a gond vele XD.

Honne Dell

Íme Haku hivatalos férfi alteregója, Honne Dell. Dell is Voyakiloid, mivel hangjának alapja Kagamine Len, azonban nem sikerült valami jól. Keresztnevét a Dell laptop márka után kapta, mivel kedvenc tárgyai a cigaretta és a laptop. Szeret dohányozni, a fizetésnapot, jutalmakat, a legújabb hardver/softvert, viszont a pokolba küldené a lustaságot, a nyafkaságot.

A fanok szerint Dell munkamániás. Illetve illendő tudni, hogy Sotone Rizával egy helyen dolgozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése